Korrek Kestopinnoitteet

Miksi asennuttaa kestopinnoite? 

Kestopinnoite helpottaa auton ylläpitopesua, sillä lika ei pääse pinttymään auton pintaan. Kestopinnoite ei kulu vahojen tapaan pesussa pois vaan sitä kuluttaa ainoastaan mekaaninen kulutus: esimerkiksi harjapesu ja kiveniskemät. Kestopinnoitteen kesto riippuu siis paljon ajokilometreistä ja siitä, ajetaanko enemmän asfaltilla vai hiekkatiellä. Auton myyntiarvo ja siisti ulkonäkö säilyy huomattavasti paremmin kestopinnoitteen ansiosta. Suosittelemme kestopinnoitetta erityisesti uuteen tai uudehkoon autoon, sillä pinnoite on asennettava mahdollisimman täydelliseen maalipintaan hyödyn maksimoimiseksi. Käytetyssä autossa siis hintaan tulee lisäksi pohjatyöt tarkoittaen maalipinnan kiillotustyötä ennen pinnoitteen asentamista.

Miten homma tapahtuu?

Varaa käsittelyyn aikaa vuorokausi eli auton tulisi olla meidän hallissa yön yli. Mahdollisen kiillotuksen jälkeen autoon asennetaan kestopinnoite vaikuttamaan. Autoa ei saa ajaa ulos kahteentoista tuntiin käsittelyn jälkeen.  

Hoito-ohjeet käsittelyn jälkeen: 

Älä pese autoa yhteen viikkoon käsittelyn jälkeen. Viikon jälkeen voit pestä autoa niin usein kuin haluat. Pese autoa käsin tai käy harjattomissa konepesuissa. Harjapesu kuluttaa pinnoitetta pois auton pinnasta.

Pinnoitteiden asennushinnat:

Korrek Nanoseal
Alkaen 250€
1-2 vuotta
Korrek Quartz
Alkaen 350€
2-3 vuotta
Korrek Cure
Alkaen 600€
5 vuotta

Tarkemmat tiedot pinnoitteista löydät esitteestä.