Yritys

FixTeam on aloittanut toimintansa kesäkuussa 2012. Nykyisin toimipisteitä on Tampereella jo viisi, Lielahdessa, Lakalaivassa ja Hatanpäällä.

Teemme yhteistyötä pääasiassa tamperelaisten autoliikkeiden ja muiden yritysten kanssa, mutta myös yksityiset asiakkaat ovat meille tervetulleita.

Yrittäjinä toimivat Heikki Ahlgren, Kirsi Eskonen ja Niina Ahlgren. Heikki on toiminut aiemminkin yrittäjänä alalla ja tuo FixTeamiin pitkän linjan kokemusta yli 30 vuodelta. Pitkään aiemminkin Heikin työkaverina työskennellyt Kirsi on tehopakkaus, joka pitää huolen siitä, että koko ajan tapahtuu. Niina on Heikin tytär, joka kasvoi alalle jo nuorena työskennellessään isän entisessä yrityksessä. Välissä hän kävi vähän opiskelemassa ja Yrittäjyyden Tradenomin paperit kädessä hän tuo uutta ja nuorta näkökulmaa yrityksen toimintaan.

Fixtiimiin kuuluu tällä hetkellä 20 taitavaa fixaamoalan ammattilaista. Rekrytoinnissa meille tärkeää on hyvä ryhmädynamiikka, sillä työpaikalla pitää kaikilla olla mukavaa ja vähän pilkettä silmäkulmassa! Meillä on töissä monta pitkän linjan ammattilaista, mutta myös nuoria hyvällä asenteella varustettuja tyyppejä, jotka ovat oppineet nopeasti hyvät työtaidot. Haluamme erottua fixaamoalalla hyvänä työnantajana ja olemme aidosti kiinnostuneita työntekijöistämme.

Tervetuloa moikkaamaan!

Autonhoitoa ammattitaidolla

– FixTeam